Zprávy o štěňátkách - vrh B

14.09.2014 19:34

Takže jak se mají naši mrňousové z vrhu B? 

Pěkně rostou, mají za sebou všechna potřebná očkování, vyměňují se jim zoubky a roste dospělácká srst. Začínají vytahovat a jsou "samá noha" :-). Někteří chodí do psí školky, jiní pomáhají v zahradních pracech a nebo mordují své psí kamarády :-)

Berenika (Beruška)

Co napsala její panička? 

Dobrý den, řekla bych, že Beruška krásně zapadla do naší smečky- nejmenší Lízu trochu pošťuchuje, ale když si Líza vyskočí k synovi na postel, tak z toho mají obě bžundu. Syn Martin už méně... S o něco větší Jožinkou to mají srovnané ještě lépe, když začne být Beruška moc rozjívená, tak se Jožinka přísně podívá (chybí jí už jenom cvikr na nose) a Beruška je v tu ránu v klidu a kouká jako neviňátko Na kočku Mourinku si párkrát omylem lehla v pelíšku, je otázka času, kdy jí budeme muset vysvětlit, že se do kočičího pelíšku OPRAVDU nevejde. V autě je úplně vzorná, nekňučí a jen sedí a pozoruje okolí dokud neusne. Řekla bych, že bude o něco klidnější než naše předchozí fenka, protože se vždycky zastaví, posadí, nakloní hlavičku na stranu a chvilku se rozmyslí než jí nějaká neznámá síla vystřelí např. do mého břicha. Prostě je to naše zlato a každý den je s ní hezký.

 

Barnabáš

Barnabášek jezdí s paničkou cvičit do psí školky a také byl na psím táboře. Je to pohodář, rád baští a je velmi šikovný. Pokud se najde parťák nebo parťačka na dovádění, nenechá se dlouho přemlouvat :-). Páníčci se o něj krásně starají a má u nich nádherný psí život.

 

Berta

Berta je pořád pěkné číslo. Je velice šikovná a živá, takže potřebuje řádně zaměstnat. Podle jejího osobitého projevu v pohybu ji přezdíváme "Klokan" :-) Miluje ponožky, tudíž musím velmi dobře zvážit, kam je odložím :-) Možná je nosí lichožroutům :-) Ráda baští a rozhodně se nestydí nějakou tu porci navíc si v nestřeženém okamžiku přivlastnit. Nerada zůstává sama a o jejím žalu ví nejen nejbližší okolí :-) Je to náš miláček a tvoří s maminkou Píďalkou správnou dvojku do nepohody.

Běla

Bělinka se má také dobře, je hodně akční a doráží na pejska dědouška, který je součástí její nové rodiny. Zpráv o ní mám pomálu a čekám na fotografie od páníčků. Jakmile budou k mání přidám je na stránky.