Vrh A - 5 měsíců

13.02.2013 17:28

Nedávno bylo našim "štěňátkům" 5 měsíců.

Poprosila jsem jejich majitele o nejnovější informace a aktuální fotografie. Holčičky se mají dobře a pořádně vyrostly. Děkuji jejich páníčkům, že se ozvali a já se můžu s vámi podělit o zážitky ze života štěňátek. 

A jakpak že se mají ta kdysi mrňavá tříbarevná klubíčka?

 

Audrey (Ája): Ája měla v 5 měsících 23 kg. Je prý moc hodná. Zvykla si spát venku v boudičce. Krásně si užívá svoje kamarádky Amálku a Megi pod dohledem Cairy (berňácká dáma v letech - 12let). Páníčkům pomáhá na zahradě při výkopových pracích ve skleníku :-) Více fotografií naleznete v její galerii.

 

 

Adina (Adélka): Adinka měla 25 kg. Je prý velice aktivní - energie má na rozdávání. 

"je chytrá a učenlivá takže umí sedni i přivolání, i k noze a lehni, ale udělá to všechno najednou a přitom se ještě stihne ve vzduchu 3x otočit!"

Její majitelé se s ní chystají na "cvičák". Tak jsem zvědavá, jak jim to všem půjde. Adinka už má také vyměněné zoubky. Další fotografie najdete na její stránce.

 

 

Anuška (Adrijka): O Anušce mám nejvíce zpráv. Její páníčci píší:"Adrijka nám roste jako z vody. Na své 5 měsíční narozeniny vážila 22 kg. Je veselá, hravá, velmi učenlivá a neustále v pohybu. Stále ji bereme jako štěňátko, ale když tak s rozběhem teď skočí na klín, tak už nás za chvíli nebude vidět. ;-) Po ránu toho vždycky "napovídá" a když se vracíme domů z práce, tak její vítání včetně radostného kňučení nemá konce. V jídle není vůbec vybíravá, takže misku není třeba ani čistit..."

V psí školce je velice šikovná a učenlivá. Se svojí rodinou si užívá procházky po lese a pěkně si každého hlídá, aby se jí nikdo nezatoulal. Fotografie Anušky najdete v její galerii.

 

Agnes (Abby): Agneska váží 21kg. Ráda baští granulky a psí dobrůtky - hlavně ty, co najde někde na procházce :-)

"Abby roste jako z vody, váží už 21,1kg a pořád má hlad. J Převážně baští granulky a psí dobrůtky, ale na procházce nepohrdne ničím, co jí přijde pod čenich. Dokonce jí ani nechutná moc sníh, na což jsme byli zvyklí u předešlých pejsků. Ten jí vlastně neláká vůbec, nejraději je zalezlá ve svém pelíšku. Dělá nám radost a občas i starost, to když najde naše boty nebo staré noviny v kotelně. To je potom o zábavu postaráno. Všechna očkování zatím zvládala v pohodě a statečně. "

Nové fotečky jsou v Agnesčině galerii.