Štěňátkům jsou 3 měsíce - Adrijka (Anuška) a Adélka (Adina)

04.12.2012 13:52

Člověk se ani nenaděje a holčičkám jsou 3 měsíce. V nových rodinách už jsou 5 týdnů a věříme, že se mají dobře. 

Ze Zubří nám přišly nejnovější zprávičky o Anušce (Adrijce) a také krásné fotografie. Rádi se o ně s vámi podělíme:

 

"Adrijka se má opravdu k světu. Váží už 11,50 kg, moc se jí líbí krátké procházky, krásně chodí na vodítku a má ráda běhání za balónkem, který se jí daří už i přinést. Dopoledne, když je sama doma, tráví venku na zahradě a hlídá ;-)Ale stejně nejvíc ze všeho asi zbožňuje jídlo 8-)!


Příští týden nás čeká poslední očkování a pokud se zadaří, tak bychom se chtěli jet společně podívat do vyhlášené Psí školky ve Frenštátě pod Radhoštěm, aby si společně užila chvíle s ostatními štěňátky a my se taky něco přiučili ;-)."

 

Z Písku máme nové zprávy o Adině (Adélce):

"Dobrý večer, zdravím Vás z Písku.
Zasílám pár fotek Adélky. Roste jako z vody, až se nám zdá, že nějak rychle. Stravu ji hlídáme, ale se srovnáním s její sestřičkou má Adélka o dvě kila víc. Jinak je moc hodná a dělá nám jenom radost.Také poslední očkování má za sebou a zvládla ho statečně.Koťátka už si na ní taky zvykla, akorát je na ně moc divoká."

 

Více fotek Adinky najdete v její fotogalerii.

 

Dovolila jsem si zavzpomínat, jaké to bylo, když byly Píďalce 3 měsíce. Tak zde máte vedle sebe maminu a její holčičku zhruba ve stejném věku :-) Další fotky Anušky najdete v její galerii.