Štěňátka jdou do světa

25.06.2014 22:01

Poslední týden jsme si snažili se štěňátky užít co nejvíce. Přicházeli další návštěvy, štěňátka zkoušela další složky jídelníčku, chystal se výslužky na cestu a domlouvaly podrobnosti předání. Také jsem si konečně udělala nějaké fotky se štěňátky na památku.

No a v pondělí to začalo. Poslední si našla páníčky a první odešla z domu. Berenika (Beruška) se pomalu zabydluje v Mostě. Všechno zvládá dobře. Má kromě úžasné rodiny také psí a kočičí kamarádky. Páníčci posílají zprávy i fotografie, takže se o ně brzy podělíme. 

Ve středu odjížděl Barnabášek. Vydal se do Prahy s báječnými páníčky, kteří se ho už nemohli dočkat. I od nich mám už zprávy a fotografii z nového domova. Barnabáš zvládl cestu ukázkově, zbaštil večeři a ještě stihl objevit levanduli na zahradě :-)

                        Berenika v novém domově

                Barnabáš ležící spící :-)

Mrňousci naši, byli jsme s vámi od počátku celých 9 týdnů. 

Starali jsme se, abyste měli dostatek mlíčka a dalších dobrot, čistý pelíšek a domeček, abyste si měli s čím hrát a abyste měli dostatek lásky nejen naší, ale i dalších kamarádů.

 Sledovali jsme vaše objevování světa krůček po krůčku a užívali si vaší jedinečnou přítomnost. 

Teď je na čase, abyste dělali radost v nové rodině. 

Mějte se krásně, chlupáčci naši! Máme vás moc rádi. 

Bělinku s Bertou jsem vypustila na dvůr, aby trochu zapomněly, že jim právě odjel bráška. Řádily jak tajfun a potom mi pomáhaly s úklidem zvadlých květů kopretin a růží :-) Fotit se to nedalo, byly by jen samé šmouhy.