Rožnov pod Radhoštěm - Speciální klubová výstava a svod mladých

18.05.2013 20:44

Minulý víkend jsme se vypravili na Moravu.

V Rožnově pod Radhoštěm se konala Speciální výstava KŠSP a svod mladých. Počasí v Čechách bylo pěkně deštivé a i když už kousek za Prahou svítilo sluníčko, déšť nás dostihl a neopustil ani v neděli :-) 

V sobotu Píďalka nastoupila ve třídě otevřené, kterou posuzovala švédská rozhodčí paní Nina Lönner Andersson. V konkurenci 41 fen získala Píďalka známku VELMI DOBRÁ (výborných bylo jen 15). Paní rozhodčí byla velmi pečlivá a všechny pejsky posuzovala velmi důkladně. Máme radost z hezkého posudku.

Píďalka při posuzování

Také jsme drželi palce Píďalčině dcerušce krásné fenečce Áje - Audrey z Dvořákova kraje. Ta měla výstavní premiéru a ve třídě dorostu získala ocenění VELMI NADĚJNÁ

Po výstavě už jsem se nemohla dočkat návštěvy u dalšího "štěňátka" Adrijky - Anušky z Dvořákova kraje. Vyrostla v krásnou psí slečnu a s páníčkem nám ukazovali, jaké psí kusy spolu vyvádějí. Adrijka si moc chtěla hrát s Píďalkou, ale ta raději zkoumala zahradu a ňaminky, které dostávala od Adrijčiných majitelů. Návštěva byla velmi příjemná, s páníčky jsme si hezky popovídali a obě psice řádně pomazlili :-)

Adrijka a Píďa           Píďa a Adrijka

V neděli nás čekal SVOD MLADÝCH.

Hned ráno jsme uskutečnili "rodinné focení". Přidal se k nám i taťka našich holčiček - CH. Andy Nebeská Hvězda a pak už jsme čekali, až ty naše dorostenky řádně posoudí komise. Holčičky získaly krásné výsledky, jenom ty ocásky si nosí, jak chtějí :-) Ale to jim v  ničem nevadí. Tak teď ještě aby byly v pořádku klouby!!!

(výsledky svodu mladých můžete nalézt na stránkách KŠSP: https://www.kssp.cz/Akce/Chovatelske-akce/Vysledky-Svodu-mladych.aspx )

Anuška z Dvořákova kraje, CH. Andy Nebeská Hvězda, Audrey z Dvořákova kraje, Alhambra Bohemia Bernica

alias Adrijka, Andy, Ája, Píďalka :-)

Holčičky při posuzování                                      Adrijka a Ája

Měla jsem velkou radost, ze setkání se štěňátky a jejich rodinami.

A moc děkuji páníčkům za krásné předvedení feneček a péči o ně.

Za fotky děkujeme rodině Smolíkových a Jarce Sojkové.