Psí školka

20.09.2014 14:53

Dnes se trochu rozepíšu o psí školce, kde s Bertou pravidelně cvičíme.

Psí školka Elsa se nachází v Žižicích a provozuje ji naše báječná chovatelka Jaromíra Sojková. Štěňátka ji mohou navštěvovat od 3 měsíců, pokud mají platná očkování. Ve školce se učí nejen pejsci, ale hlavně páníčci. Při cvičení využíváme hlavně pozitivní potvrzování (pozitivní motivaci). Učíme se, jak si vytvořit s pejskem silnou vazbu, jak si správně hrát a hru využívat, kdy a jak odměňovat a nedílnou součástí výcviku je také všestranná socializace. 

Setkáváme se pravidelně v úterý a v sobotu a vždy se sejde parta prima lidí, kteří spolu sdílejí nejrůznější kynologické zážitky. Řešíme společně otázky výcviku, výchovy, socializace a třeba také přípravu na výstavy, svod mladých či bonitaci. Pejsci mají dostatek vyžití a pokud mají ještě dost sil, na konci cvičení si spolu pohrají a vyřádí se.

Jsem moc ráda, že takovouto školku pro štěňátka máme a věřím, že tuto aktivitu kvituje i Berta. Soudě podle jejího nadšení a radosti když přijedeme na místo, je to pro ní zábavná společenská událost :-)

Přidávám fotky ze sobotního cvičení 6. 9. 2014 - autory fotografií jsou Bára a Pavel

Kontakt na Psí školku Elsa - https://cs-cz.facebook.com/PsiSkolkaElsa, https://psi-skola3.webnode.cz/