Klubová výstava ŠSP

21.05.2016 20:40

V pátek odpoledne jsme se s holkami vydali na cestu do Zárybničné Lhoty u Tábora.

Konala se zde výstava Klubu švýcarských salašnických psů, na kterou se vždy moc těšíme. Pátek jsme věnovali procházce po okolí a posezení s kamarády, kterých bylo spousta. V sobotu jsme se pečlivě připravili, došli na přejímku a domluvili v kruhu prohození pořadí. Píďalka i Bertička byly totiž obě ve třídě otevřené a čísla hned za sebou.

Třídu otevřenou - feny BSP posuzovala švédská rozhodčí paní Petra Junehall. Pejsky prohlížela velmi pečlivě, přestože v této třídě nastoupilo 60 fen.  Velmi oceňuji přístup paní rozhodčí, která nechala nastoupit vždy skupinu 10 psů a poté posuzovala dva podle čísel. Ostatní tak mohli trávit dlouhé chvíle v chládku. Počasí se totiž náramně vydařilo a bylo opravdu hodně teplo. 

Mám velikou radost z ocenění a posudku Píďalky - dostala známku VÝBORNÁ a posudek je moc pěkný (to vše v 7 letech a bez úpravy!). Známku výborná dostalo totiž jen 16 fen. Šly jsme si tedy zaběhat o pořadí, ale tam už jsme nepostoupily.

Bertička odešla se známkou DOBRÁ - i tak je posudek moc pěkný. Škoda toho vypelichaného kožíšku. Mám velikou radost, jak krásně výstavu zvládla a předvedla se v kruhu.

Drželi jsme palce i tlapky mnoha kamarádům a jsme moc ráda, že jsme mohli také osobně blahopřát ke krásným výsledkům a umístěním.

Veliký dík patří ředitelce výstavy Šárce Křepčíkové a celému výstavnímu týmu. Byla to velice krásná výstava, perfektně organizovaná.

Děkujeme za fotky Jarušce Sojkové a Markétě Sojkové. Všem kamarádům děkuji také za podporu a držení pěstí!

Všechny fotky jsou s Píďalkou, Bertičku bohužel nikdo nenafotil...