Klubová výstava ŠSP Zárybničná Lhota u Tábora

30.05.2015 00:00

Na konci května jsme se vydaly s Píďalkou a Bertou na klubovou výstavu do Zárybničné Lhoty.

Dorazily jsme v pátek dopoledne a užívaly si nádherné počasí, les i setkání s přáteli.

Druhý den v sobotu už jsem netrpělivě počítala zástupce v jednotlivých třídách a odbíhala sledovat naše psí i lidské kamarády a držela jim všem palce. Zároveň jsem byla zvědavá na "našeho" Barnabáška, který se z malého plyšového medvídka proměnil v krásného mohutného psa. Moc krásně jim to s paničkou Zdeničkou šlo a vybojovali si ve třídě mladých známku VÝBORNÁ a navíc úžasné 4. místo! Byla jsem na ně moc pyšná.

Ve třídě otevřené nastoupila Píďalka, kterou vystavovala Jiřinka, které tímto velmi děkuji. Moc jim to slušelo a Píďalka si odnášela známku VELMI DOBRÁ od rozhodčího Einara Paulsena z Dánska. Třídu mladých fen posuzoval pan rozhodčí Jiří Janda a Berta získala známku VELMI DOBRÁ. Obě holčičky se krásně předvedly, nechaly se prohmatat a zkontrolovat zuby. Že máme své nedostatky víme, takže jsem byla spokojená s tím, jak jsme vše pěkně zvládly.

V neděli se konal ještě svod mladých, na kterém byli Berta i Barnabáš posouzeni. Komise pejsky pečlivě prohlédla a neshledala žádné vážné nedostatky. Výsledky svodu mladých naleznete zde.