Začínáme 6. týden

19.05.2019 22:37

Kolem štěňátek je pořád shon a nestíháme doplňovat aktuality a fotografie :-)

Takže, co je u nás nového? 

Štěňátka ochutnávají další druhy masa a přílohy. K hovězímu přibylo krůtí a kuřecí (i s kostičkami) a vařená mrkev a řepa a také kaše od Happy Dogu. Další dobrůtky je ještě čekají. Baští 4x denně a Bertička jim ještě občas dá trochu mlíčka. Poctivě je oblíže a umyje, což je po krmení vždycky zábava.

Štěňátka jsme podruhé odčervili. Porodní bedna už je jim malá a tak prozkoumávala kuchyň. Kvůli nepříznivému počasí ještě nemohla ven. To bylo objevování - koš je nejvíc nejlepší hračka! Také miska s vodou štěňátka zaujala a poprvé se někteří odvážlivci zkusili napít ;-)

Mrňousci si spolu hrají a dovádějí a užívají si všechny hračky. Každou volnou chvilku se s nimi mazlíme a kartáčujeme jim kožíšky. Moc rádi si chodí pro pomazlení.

Za pejsky se přijeli podívat zájemci a budoucí páníčkové. V současné době jsou všichni psíci zadaní a růžová fenečka (slečna Pařátková) se těší na brzké shledání s rodinou, která si ji vybrala. Postupně se přidávají návštěvy přátel a štěňátka se nechávají hýčkat o 106.

V sobotu konečně nastal den D a prckové se vydali do venkovního výběhu. Užili si dovádění na travičce a Bertička všemu přihlížela a miminka po výběhu staroslivě doprovázela. Neděli již pejsci trávili ve venkovním domečku a výběhu a řeknu vám, že to jednoho vážně unaví ;-) :-) Spinkají pak jako dudci.