Tábor na Slunečnici

27.08.2014 19:05

Jako každý rok jsme vyrazily na Letní výcvikový tábor Přátelství. Tentokrát se konal na Slunečnici nedaleko Jindřichova Hradce, kde se nám moc líbí. Píďa jako ostřílený účastník se těšila na staré známé a jejich ňaminky a pejsky. Berta, která jela poprvé se těšila na cokoli. Během prázdnin už vypozorovala, že když začnu nosit věci sem a tam, balím batoh a tašky, kontroluju zásoby krmení a pamlsků, tak je vždycky velká švanda :-) 

Cestu zvládly holčičky v pohodě a jelikož jsme přijely opravdu brzy, vyrazily jsme na pořádnou procházku po lese a kolem rybníka. Pak už začali přijíždět další účastníci tábora a my se vítali s novými i starými známými.

Já se moc těšila také na "naše" štěňátko - Barnabáška, kterého jeho majitelé přihlásili na tábor, hned jak se narodil :-) S Bertou a ostatními štěňátky si náležitě vyhráli! Oslavili jsme společně 4. měsíc našeho vrhu "B" a sbírali zkušenosti na táborové výstavě (Barnabáš 3. místo, Berta 2. místo) a v závodu Štěktrek :-). Odvezli jsme si spoustu krásných cen (hlavně ňaminek pro pejsky) a pamětní diplomy.

Celý pobyt na Slunečnici byl parádní, všechny akce byly bezva a kromě cvičení s pejsky jsme se báječně bavili ve chvílích volna s páníčky. Moc děkujeme Jarce Sojkové  www.sojkovy-queenelsa.cz a celému týmu, který akci pořádal! Za fotografie moc děkujeme Markétě Sojkové a Kristýně Justové

 

Fotogalerie: Tábor na Slunečnici